REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ

În calitate de Proprietari, dorim să aveți o sedere placută în hotelul noastră, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să se ridice la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Regulamentul de ordine interioară şi normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele funcționării hotelului in condiții civilizate şi conform normelor legale.

Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condițiilor de şedere a turiştilor în incinta hotelului. El se aplică tuturor turiştilor, care îl acceptă prin însuşi faptul cazării lor   şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

Pentru o bună comunicare şi conviețuire, vă rugăm frumos să respectați cu strictețe următoarele reguli de ordine interioară.

 

 1. REZERVARE SI CAZARE

Pentru ca eforturile noastre de a vă asigura cele mai bune condiții de cazare, confort şi intimitate să fie păstrate, şi pentru eventuala Dumneavoastră revenire la noi, vă rugăm frumos să tratați cu grijă dotările şi ambianța spațiilor hotelului.

 Check-in între orele 14.00-21.00

Dacă veți ajunge mai târziu decât este precizat, vă rugăm să ne anunțați.

Check-out ora 12:00

 1.   CONFORT ŞI SIGURANȚĂ

                      ESTE INTERZIS FUMATUL ÎN CAMERE ȘI INCINTA UNITĂȚII!

Este interzis fumatul şi vapatul (țigara electronică – conform hot.C.E.) în camere şi în incinta  hotelului. Unitatea este dotată cu dispozitive antifum care sunt conectate la pompieri. Sosirea pompierilor presupune costuri de deplasare a acestora care vor fi suportate de persoana care declanşează aceste dispozitive.

Locurile de fumat sunt stabilite pe balcoane şi terasa exterioară, care sunt dotate cu scrumiere.

Nerespectarea interdicției de a fuma în cameră sau orice încăpere a unitatii atrage dupa sine achitarea   contravaloarii  camerei pe o durată de minim trei zile, timp necesar pentru aerisirea camerei pană la dispariția totală a mirosului provocat.

 

Perioadele cuprinse între orele 22.00-08.00 şi 15.00-17.00 sunt considerate perioadă de odihnă şi linişte. Deoarece confortul fiecărui turist este important pentru noi, vă rugăm să respectați orele de odihnă. Dacă din motive obiective sosiți in hotel după ora 22.00 vă rugăm să păstrați liniştea.

 

ESTE INTERZIS:

 • deteriorarea obiectelelor din dotare, în caz contrar responsabilii datorează Societății Comerciale contravaloarea obiectului deteriorat, manopera şi eventualele pierderi cauzate de suspendarea activității de inchiriere a camerei pe durata reparațiilor;
 • plecarea din incinta hotelului cu obiecte din dotare;
 • deranjarea celorlalți turisti;
 • accesul în camerele rezervate de alți turisti;
 • accesul în spațiile destinate personalului hotelului;
 • accesul în hotel a persoanelor care nu sunt cazate, dacă acestea nu au fost anunțate la receptie;
 • comunicarea codurilor de acces tertelor persoane;
 • prepararea alimentelor şi consumul acestora în cameră, consumul de alimente este permis numai în spațiile special amenajate;
 • aruncarea mucurilor de țigari, în alte locuri decat scrumierele sau locurile special amenajate;
 • accesul cu consumatori electrici mari, reşouri, radiatoare, aeroterme, fierbatoare în hotel. Orice pagubă produsă de funcționarea defectuoasă a aparatelor electrice introduse în incinta hotelului, inclusiv încărcătoare, baterii telefoane, tablete etc., sunt responsabilitatea dumneavoastră;
 • sonorizările de volum ridicat atât în interior cât şi în exteriorul hotelului sau la ore care deranjează pe ceilalți turisti cazați.
 • excesul de băuturi alcoolice, se recomandă consumul moderat de băuturi alcoolice şi evitarea prezenței în spațiile publice în stare avansată de ebrietate;
 • introducerea în hotel de armament, arme albe sau substanțe lacrimogene, conform legislației Române consumul sau comercializarea de substanțe halucinogene sau psihotrope este interzis şi se pedepseşte.
 • se recomanda folosirea unui limbaj adecvat atat in relatia cu personalul hotelului cat si cu turistii;
 • se recomanda o tinuta decenta in spatiile publice.

 

ESTE OBLIGATORIU PENTRU TURIŞTI:

 • să studieze afişul “Organizarea apărării împotriva incendiilor” existent in unitatea de cazare respectiv afişele “Planul de evacuare a persoanelor/bunurilor în caz de incendiu”, “Acțiuni in caz de incendiu” respective “Organizarea apărării împotriva incendiilor” existente pe holul fiecarui nivel al unitații. Identificați cel mai scurt traseu de evacuare.
 • să nu-şi lase copii nesupravegheați;
 • să anunțe cât de repede posibil la receptie orice defecțiune a aparatelor sau instalațiilor din dotarea camerei, nu încercați să reparați dumneavoastră;
 • să nu folosească prosoapele pentru: sters părul vopsit, pentru demacheat, curățat încălțămintea, geamantanele, pardoseala etc. A se folosi pentru uz corporal;
 • să respecte orele de odihnă 22.00-08.00 şi 15.00-17.00.

 

Alte mențiuni:

 • orice accident produs ca urmare a utilizării necorespunzătoare a obiectelor din dotare sau nerespectării prezentului regulament nu este responsabilitatea noastră;
 • orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor nu este responsabilitatea noastră;
 • gunoiul şi resturile menajere se vor depozita în saci menajeri, care se pot procura de la receptie, sau în coşurile de gunoi amplasate pe raza hotelului;
 • pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelor de curățenie şi linişte se vor lua măsuri în consecință şi se vor achita sumele aferente reparării daunelor produse.

 

Acest regulament vine în întămpinarea aşteptărilor turiştilor noştri. În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament ne rezervăm dreptul interzicerii accesului în incinta hotelului şi de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acesteia.

Spațiile publice din întreaga incintă sunt supravegheate  video în permanență. Aceste inregistrări vor fi utilizate doar în cazuri de nerespectare a regulamentului de ordine interioară.

Vă mulțumim pentru înțelegere şi vă dorim un sejur cât mai plăcut şi relaxant!